Whiskeyprovning


Med Whiskeyprovning Stockholm får du chansen att prova flera olika sorters whiskey från olika delar av världen och lära dig vad som är utmärkande för dessa samt hur du kan skilja dem åt. Whiskeyprovning har blivit mycket populärt och en whiskeyprovning i Stockholm är med sina fina lokaler och kunniga personal ledande inom Whiskeyprovningar. Du kan välja bland flera olika färdiga whiskeyprovningar eller få en egen skräddarsydd whiskeyprovning som passar just dina önskemål.

Whiskeyprovningar i Gamla stan

Whiskeyprovning Stockholm har egna stämningsfulla lokaler i gamla stan men erbjuder även möjligheten att komma till dina lokaler för en whiskeyprovning. Olika whiskeyprovningar som erbjuds är till exempel whiskeyskola, Whiskey från Islay, skotsk whiskey, amerikansk whiskey och lyxwhiskey.  I whiskeyskola lägger man tygden på whiskeyprovning av skotts och irländsk whiskey med mycket information om olika sorters whiskey för att kunderna ska få maximalt med kunskap om olika sorters whiskey. På whiskey från Islay får du lära dig om den absolut rökigaste whiskeyn som går att finna i Skottland. Provningsledaren går igenom whiskeyns historia på ön och rätar ut alla frågetecken som finns kring Islay och dess whiskey.

En gång per säsong anordnar vi den exklusiva provningen lyxwhiskey. Med whiskeyprovningen får du möjlighet att prova ovanliga, lyxiga whiskeysorter som kostar mer än 1000 kronor per flaska. Är du intresserad av mer exklusiv whiskey är detta ett tillfälle du inte får missa. Kontakta ossom du vill ha mer information om när denna whiskeyprovning äger rum.

Klicka här för att komma till Whiskeyprovning Stockholm