Champagneprovning


Champagneprovning Stockholm erbjuder dig möjligheten att få vara med om en exklusiv champagneprovning där alla sorters champagne provas, diskuteras och analyseras.

Med fin inramning och kunniga champagneexperter har Champagneprovning Stockholm etablerat sig som en av de mest populära hemsidorna som erbjuder bokning av champagneprovning via internet. Det går utmärkt att hålla provningen hos er, i era lokaler eller, om ni föredrar det,  i champagneprovning Stockholms egna vackra lokaler belägna i centrala Stockholm.

Hur går champagneprovningar till?

En champagneprovning kan man gå på ensam eller i grupp eller mindre sällskap och får då delta i en öppen provning där man tillsammans med en expert och en mindre grupp deltagare bland annat får lära sig om champagnens historia samt smaka av och diskuterar olika sorters champagne, som till exempel Charles Mignon, Moët & Chandon och Pommery. Man får t ex lära sig var som egentligen är skillnaden mellan champagne och mousserande vin och man får även lära sig om den berömda champagnemetoden.

Champagneprovning Stockholm ordnar även slutna provningar för företag och större sällskap. Har ni specifika önskemål på hur ni vill ha era provningar ordnar champagneprovning Stockholm naturligtvis dessa åt er. Om du vill kan champagneprovning Stockholm skräddarsy en champagneprovning som passar just dina och ditt företags önskemål.

Ta chansen att kunna briljera för släkt och vänner. Boka en champagneprovning och lär dig allt om druvor, smaker och aromer, historik, distrikt och mycket mer som har med champagne att göra. Med Champagneprovning Stockholms exklusiva provning kommer din uppskattning och kunnande om denna bubblande dryck att mångdubblas.

Klicka här för att komma till Champagneprovning Stockholm