Ölprovning


Tröttnat på att bara beställa ”stor stark” varje gång du är på krogen? Önskar du att du kunde lite mer om öl? Ölprovning Stockholm erbjuder flera spännande och intressant ölprovningar i olika teman. Oavsett vad du vill ha ut av en ölprovning kan du känna dig trygg i att Ölprovning Stockholm erbjuder en provning som passar just dig och dina önskemål.

Exempel på ölprovningar

Några av de temaprovningar som finns tillgängliga på Ölprovning Stockholm är till exempel Svenskt öl, tysk och tjeckisk öl, Belgiskt öl, ölskola, och veteöl.

Ölskolan, som är en mycket populär provning, är upplagt så att du ska få så mycket kunskap som möjligt om alla möjliga ljusa och mörka sorters öl. Historia och bryggning gås igenom på ett underhållande och lättbegripligt sätt och du kommer även få några tips på mat och öl kombinationer. ”Svenskt öl” är även den upplagd som en ölskola, men med skillnaden att all öl som berörs och avsmakas är bryggd på någon av våra svenska bryggerier. I ”Tysk och tjeckisk öl” går Ölprovning Stockholm s ölexpert igenom öl ifrån dess ursprungsländer och ni smakar bland annat Wiessbier, Rauchbier, Schwarzbier och Altbier.

Besök Ölprovning Stockholm för att läsa mer om dessa och andra temaprovningar.

Vill du ha en skräddarsydd ölprovning för dig och ditt företag går det också bra. Ölprovning Stockholm är öppna för dina förslag och idéer och på slutna ölprovningar för större grupper är flexibiliteten mycket stor. Provningarna kan hållas hos er, i era lokaler, eller i Ölprovning Stockholms egna lokaler i centrala Stockholm. Som ensam eller i mindre grupp går det naturligtvis också bra att beställa en provning med Ölprovning Stockholm. Öppna grupper med olika provningar startar fortlöpande hela tiden. Information om detta och mycket annat finns även det på Ölprovning Stockholm s hemsida.

Klicka här för att komma till Ölprovning Stockholm